FysioSport is er ook voor kinderen

Nieuwkoop | De zomervakantie is weer voorbij en dus zijn de FysioSport groepen bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, weer begonnen. Maar FysioSport is er niet alleen voor volwassenen, wij hebben ook speciale groepen voor kinderen/jongeren.

Tijdens de FysioSport-lessen kunnen kinderen/jongeren kennismaken met fitness als een plezierige en veilige manier van bewegen. Alle groepen trainen onder begeleiding van één van onze instructeurs in de sportzaal aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

FysioSport voor kinderen is een gezellige sport voor kinderen die geen sport kunnen vinden die ze leuk vinden maar toch willen bewegen omdat het gewoon goed is voor de gezondheid en de fitheid. Ook kinderen die (iets) te zwaar zijn en daar iets aan willen doen kunnen in deze groepen terecht.

Tijdens de training wordt er, na de warming up, onder begeleiding gewerkt aan de conditie op verschillende fitnessapparaten waaronder een fiets, roeier, crosstrainer, stepper en de loopband. De spieren worden aan het werk gezet via training op een aantal apparaten of met gewichten (uiteraard geen krachttraining) en natuurlijk worden er ook verschillende spelvormen toegepast.

Nieuwsgierig? Kom gewoon een keer vrijblijvend kijken en meedoen. Bel wel even om te zeggen dat je komt en neem eventueel een vriendje of vriendinnetje mee! Indien er financiële bezwaren zijn kan er via het centrum een beroep gedaan worden op een bijdrage uit het Jeugdsportfonds.

Meer weten? Informatie krijgt u bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, tel 0172-575261/603195, email: info@bakkerendevos.nl of op de website www.bakkerendevos.nl Opgeven kan ook via WhatsApp: 06-57821791.

Voorbeschouwing op de andere wedstrijden in speelronde 1

Effectief Aarlanderveen begint met knappe zege