Frenk van der Kleij verlengt bij TAVV

Ter Aar | Frenk van der Kleij is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van TAVV. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kon voorzitter Ruud Zonderop bekendmaken dat het contract met Van der Kleij is verlengd met een jaar.

Daarnaast kon Zonderop melden dat niet alleen het contract met Van der Kleij is verlengd, maar dat de gehele technische staf het volgende seizoen ongewijzigd zal blijven. Dit betekent dat ook de contracten met assistent-trainer Gerben van der Neut en keeperstrainer Bert van Wijk zijn verlengd. En dat de leiders en verzorgers bij de selectie van TAVV blijven.

‘Frenk is een rustige en goed trainer die past bij TAVV’

Chiel Scholte, voorzitter technische commissie TAVV

Ondanks de mindere resultaten is men binnen het bestuurd erg blij met deze stabiliteit in de technische staf. ‘We zijn erg tevreden over de samenwerking met Frenk. Een rustige en goede trainer die prima past bij TAVV. Gezien alle blessures en de smalle selectie vallen de resultaten misschien tegen, maar aan de andere kant zorgt dit ook weer voor ontwikkeling van onze eigen jonge jongens. Alle redenen om te verlengen in ieder geval’, aldus Chiel Scholte, voorzitter van de technische commissie van TAVV.

Foto: Kees Verhaar (archief)

Zevenhoven oefent tegen Woerden en Hertha

DSO enige sparringspartner voor Nieuwkoop