Eerste vier trainers van Volleybalvereniging Waterlanders verlengen contract voor komend seizoen

Nieuwkoop | De eerste vier trainers van Volleybalvereniging uit Nieuwkoop hebben bijgetekend voor het komende seizoen, waardoor de vereniging kan blijven bouwen op vertrouwde en ervaren begeleiding. De Technische Commissie van Waterlanders is verheugd over deze ontwikkeling en roept nieuwe talenten op om te komen meetrainen bij de Waterlanders.

Goede en gekwalificeerde trainers
“We zijn ontzettend blij dat deze vier goede en gekwalificeerde trainers blijven en enthousiast zijn over hun teams en het training geven en coachen,” aldus Rolf Karlsson van de TC. “Teams weten nu ook waar ze aan toe zijn voor volgend seizoen en dat is alleen maar heel fijn.”

Met deze verlengde samenwerkingen kunnen spelers en teams zich verder ontwikkelen en streven naar nieuwe successen. De trainers brengen niet alleen expertise, maar ook passie en toewijding, wat de kern vormt van de Waterlanders.

Twee keer gratis meetrainen
Nieuwe spelers die het leuk vinden om zich aan te sluiten bij Waterlanders worden van harte uitgenodigd om keer mee te trainen. Voor nieuwkomers biedt de vereniging de mogelijkheid om twee gratis trainingen bij te wonen voordat ze lid worden. Dit is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de vereniging en het team. Voor meer informatie over lidmaatschap en trainingsschema’s kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Technische Commissie van Waterlanders via technischecommissie@waterlanders.nl.

Nicolaas Boys verliest terecht van laagvlieger Sporting Leiden

Zevenhoven geeft teken van leven met verrassende winst bij DOCOS