Dennis Tijssen nieuwe trainer TAVV

Ter Aar | Met ingang van het het seizoen 2020-2021 zal Dennis Tijssen aan het roer staan bij TAVV. Hij wordt daarmee de opvolger van Frenk van der Kleij, die na twee seizoenen afscheid neemt van de huidige koploper in de derde klasse A. Tijssen is op dit moment werkzaam bij ARC, waar hij voor het derde seizoen de JO19-1 onder zijn hoede heeft.

In de gesprekken die de Technische Commissie – en later met een afvaardiging vanuit de spelersgroep – met Tijssen heeft gevoerd, heeft hij duidelijk zijn passie en visie kunnen overbrengen. Daarop heeft men een akkoord bereikt over een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Voor Tijssen wordt TAVV zijn eerste club als hoofdtrainer, als voetballer maakte hij furore bij Celeritudo, Velox/SVVU (inmiddels zijn beide gefuseerd tot VSC) en UVV. Daarnaast speelde hij Eredivisie zaalvoetbal bij ZVV Hilversum.

De overige leden uit de technische staf hebben allemaal aangegeven om te blijven bij TAVV. Vanuit de huidige A-selectie zal alleen Kevin van Wijk stoppen, verder heeft iedereen te kennen gegeven om door te gaan.

Foto: Dennis Tijssen (links) en voorzitter Ruud Zonderop (rechts) na de ondertekening van het contract.

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 3A

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 4B