Dennis Boer verstevigt koppositie Intersport Twinsport Topscorers Troffee

Nieuwkoop | Aan het eind van het seizoen krijgt de topscorer uit de gemeente Nieuwkoop een paar voetbalschoenen van Intersport Twinsport. Sinds de lancering van 0172SPORT gaat Dennis Boer van Nieuwkoop al aan de leiding en afgelopen weekend heeft hij zijn leidende positie versterkt door twee doelpunten te maken in de thuiswedstrijd tegen Alphia. Hierdoor staat Boer nu al op zeventien competitietreffers.

Toch liggen er nog een paar achtervolgers op de loer om de 23-jarige topschutter uit Woubrugge van zijn troon te stoten. Zo heeft Aziz El Bouazatti van Aarlanderveen drie doelpunten minder gemaakt dan Boer. Robin van Koert van NSV ’46 en Stijn Molenaar van Sportief staan met dertien doelpunten op een gedeelde derde plaats. Jorn Poelwijk van Aarlanderveen completeert de top vijf met een doelpuntentotaal van twaalf.

Nicolaas Boys, TAVV en Zevenhoven zijn de enige drie ploegen uit de gemeente die geen afgevaardigden in de top van het klassement hebben. Bij TAVV is Mitchel van Wijk topscorer met slechts drie doelpunten. Nick Mooren en Berry Peters zijn de topschutters bij Zevenhoven met vier treffers, Mathijs Egberts en Nick Teunissen zorgden voor dezelfde score bij Nicolaas Boys.

De volledige top-10 ziet er vooralsnog zo uit:

Speler Club Doelpunten
1. Dennis Boer Nieuwkoop 17
2. Aziz El Bouazatti Aarlanderveen 14
3. Robin van Koert NSV’46 13
Stijn Molenaar Sportief 13
5. Jorn Poelwijk Aarlanderveen 12
6. Ed van der Weijden Altior 11
7. Dirk van den Haak Sportief 10
Justin Verkerk Sportief 10
9. Marco Pellegrom Altior 9
10. Fahri Margoum Aarlanderveen 8

Bekijk hier de volledige tussenstand.

Archieffoto Kees Verhaar. Inzet: Dennis Boer na zijn wissel afgelopen zaterdag tegen Alphia

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

De Carrousel

Seizoensopening LTV Zevenhoven met Open Dag op zaterdag 16 maart