Contributieverlaging voor de jeugd van Nicolaas Boys

Nieuwveen | Deze week is in het nieuws gekomen dat steeds meer ouders financiële hulp vragen voor het betalen van de contributie of het lesgeld van hun kinderen bij de sportclub. Dit komt vooral doordat het momenteel dure tijden zijn met grote inflatie en gestegen energieprijzen. Om de club toegankelijk te houden heeft Nicolaas Boys een contributieverlaging voor de jeugd voorgesteld.

Voorzitter Gerhard Burgmeijer licht deze contributieverlaging toe: “We hebben de contributie voor onze jeugdleden verlaagd om de drempel om te kunnen sporten én bij een vereniging te horen zo laag mogelijk te maken. In tijden van prijsverhogingen en inflatie is dit eens een positief bericht, dat wellicht ook andere verenigingen kan helpen. Daarnaast willen we alle leden danken die de club trouw zijn gebleven tijdens de Coronaperiode en door ondersteuning van meerdere instanties is de financiële positie van de club stabiel.”

De contributie bij Nicolaas Boys zal met ingang van dit seizoen met €15,- per jeugdlid worden verlaagd. Tevens zijn alle jeugdleden voor dit seizoen voorzien van tassen, welke gefinancierd zijn uit de opbrengst van de Grote Clubactie en tevens een geste is in het kader van het 90-jarig jubileum van de club.

Sportief strikt Jan Wouters als nieuwe trainer voor komend seizoen

Zevenhoven speelt vooral “nuttige” bekerwedstrijd tegen Slikkerveer