Burgers Carrosserie pakt zaalvoetbaltitel

Zevenhoven | Woensdagavond heeft in Sporthal De Vlijt de finaleavond van de zaalvoetbalcompetitie van SV Zevenhoven plaatsgevonden. Voor deze avond hadden de teams van Burgers Carrosserie, Van ‘t Kruis en De Vlijt zich gekwalificeerd. Zij gingen in een onderling toernooi bepalen wie zich tot zaalvoetbalkampioen van het seizoen 2018-2019 mocht kronen. 

Voorafgaand aan het toernooi vond er een heuse openingsceremonie plaats, waarbij alle teams één voor één naar voren werden gehaald. Daarna stond de openingswedstrijd tussen titelverdediger De Vlijt (voorheen ‘t Praathuis) en voormalig kampioen Burgers Carrosserie op het programma. Burgers Carrosserie ging – toch ietwat verrassend – met de overwinning aan de haal en verschafte zichzelf daarmee een uitstekende uitgangspositie.

In de tweede wedstrijd kwamen zijn namelijk in actie tegen Van ‘t Kruis en bij een overwinning zou het kampioenschap al vroegtijdig beslist zijn. Van ‘t Kruis kwam nog op voorsprong, Burgers toonde echter veerkracht en won alsnog. Hierdoor pakte zij dus de titel en hoefde de laatste wedstrijd tussen De Vlijt en Van ‘t Kruis niet meer gespeeld te worden.

In poule 2 bonden BEGZ en Brabebo de strijd met elkaar aan en daarin bleek BEGZ de sterkste.

Op de foto: Burgers Carrosserie, de zaalvoetbalkampioen van het seizoen 2018-2019

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Vrijheid

Waterlanders, trainer gezocht, minitrainer

Waterlanders zoekt trainer voor de mini’s