Beter TAVV ten onder tegen EMM’21

Ter Aar | De laatste wedstrijd voor de ‘mini-break’ hoopte TAVV winnend af te sluiten en daarmee de rode lantaarn wellicht over te dragen. Ondanks dat men het betere van het spel had, moest het een nieuwe nederlaag incasseren.

De eerste vijfentwintig minuten was TAVV de bovenliggende partij, liet het goed voetbal zien en kreeg het twee 100% kansen. Zowel Donny van der Neut als Eric van der Hout hadden het vizier niet op scherp en wisten deze kansen niet te verzilveren. In het tweede kwart van de wedstrijd werd het minder bij de ploeg van Dennis Tijssen en ging het mee in het lange ballen voetbal van EMM. Vanuit het niets kwamen de bezoekers uit Roelofarendsveen ook nog op een 0-1 voorsprong na een onoplettendheid in de achterhoede.

In het tweede bedrijf was het alleen maar TAVV dat de klok sloeg. EMM heeft daarin geen enkele doelpoging meer ondernomen, maar ondanks het overwicht werd ook de thuisploeg nauwelijks gevaarlijk waardoor het bij 0-1 bleef.

“Deze wedstrijd had op basis van het gehele spelbeeld geen winnaar verdiend. Maar als wij in de eerste vijfentwintig minuten een doelpunt hadden gemaakt, denk ik dat we de wedstrijd gewoon hadden gewonnen”, aldus Sebas van der Voorn, die ditmaal weer centraal achterin stond geposteerd.

Rodney Pater; Kevin van Broekhoven (Youri Bakker), Sebas van der Voorn, Yannick Otto ©, Chiel Konings; Dorus Boddeke, Kevin van Wijk, Stan van Smoorenburg (Ahmed Sharief), Yassine El Mariami (Mike Keijzer); Eric van der Hout, Donny van der Neut