Bakker & De Vos wordt ProMove!

Nieuwkoop/Ter Aar | Afgelopen vrijdag werd de afscheidsreceptie van fysio- en manueel therapeut Teun Bakker druk bezocht en ook werd de nieuwe naam van het centrum bekend gemaakt.

Vanaf de aanvang van de receptie, in de kantine van Sportcentrum Nieuwkoop aan de Nieuwveenseweg, was het een gaan en komen van de vele patiënten die Teun de afgelopen 42,5 jaar heeft behandeld. Er waren warme woorden en vele cadeaus en al snel was het gezellig druk. Ook vele collega’s en relaties uit de regio waren aanwezig om afscheid te nemen van Teun en kennis te maken, voor zover dat nodig was, met de nieuwe directie bestaande uit Mark de Vos en Erik Ettema.

Na een kort dankwoord door de pensionado nam Mark de Vos het woord en hij voerde de spanning langzaam op omtrent de nieuwe naam van het Centrum. Erik Ettema richtte vervolgens ook het woord nog even tot de aanwezigen en memoreerde dat Teun toch wel wat voorzieningen mede had opgezet gericht op de oudere mens. Was dat geen onderdeel van een dubbele agenda?

Uiteindelijk was het aan Teun om via een druk op de knop de video te starten waarmee de nieuwe naam bekend gemaakt werd. Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid heet voortaan ProMove, voor bewegen en gezondheid.

Hierna werd door de medewerkers van de praktijk nog een prachtig afscheidslied voor Teun gezongen waarbij door de aanwezigen uit volle borst werd meegezongen. Daarmee kwam geleidelijk een einde aan een mooie gezellige bijeenkomst.

Altior thuis ook te sterk voor EMM’21

0172SPORT, Luuk Valentijn, Luukraak Geschoten, column

Remontada van het vrije woord