Arjen Linstra vindt nieuwe club in Rohda ’76

Bodegraven | Precies twee weken geleden werd bekend dat Aarlanderveen aan het eind van het seizoen afscheid neemt van hoofdtrainer Arjen Linstra. Sinds die tijd is het erg onrustig in Aarlanderveen, mede doordat een groot deel van de spelersgroep achter Linstra is gaan staan. De Koudekerse oefenmeester is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft in vierdeklasser Rohda ’76 uit Bodegraven een nieuwe club gevonden.

Linstra: ‘Nadat mijn vertrek bij Aarlanderveen duidelijk werd, was de Technische Commissie van Rohda ’76 erg doortastend en enthousiast richting mij. We hebben elkaar uitvoerig gesproken en ik zie een mooie, grote en gezonde vereniging met een hoop potentie waar ik rustig kan bouwen met jonge jongens aan nieuw team. Ik ben blij dat voor de start van de tweede seizoenshelft nu duidelijk is waar mijn toekomst ligt en het aankomende half jaar gaan we volle bak nog vlammen met Aarlanderveen.’

Linstra is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen bij Aarlanderveen en Rohda ’76 zal zijn tweede club als hoofdtrainer worden. Rohda ’76 staat momenteel halverwege de competitie op een ietwat teleurstellende tiende plaats in de vierde klasse B, slechts vijf punten boven hekkensluiter Sportief. Zaterdag hervatten zij de competitie met een uitwedstrijd bij Zwammerdam, de nummer twee van de ranglijst. Volgende week ontvangt men Zevenhoven op Sportpark Broekvelden.

Archieffoto website Aarlanderveen

Voorbeschouwing zaterdagvoetbal 4B

Voorbeschouwing Alliance’22 – Nicolaas Boys