Arjan van der Laan gaat voor 4e seizoen bij Altior

Langeraar | Arjan van der Laan heeft voor de vierde keer zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met Altior. De samenwerking tussen de hoofdtrainer en de club verloopt vanuit beide kanten naar volle tevredenheid.

Voorzitter Dave Lieverse: “Eindelijk kunnen we weer een normaal seizoen draaien zonder tussenkomst van Corona. Ook voor Arjan en de selectie is dit prettig natuurlijk. Met de huidige groep heeft hij ook volgend seizoen, wanneer we op de zaterdag gaan spelen, weer genoeg uitdagingen om zich in vast te bijten. Het bestuur is zeer verheugd dat de samenwerking met Arjan met een jaar verlengd is.”

“We hebben al mooie stappen gemaakt, maar we moeten en kunnen beter én daar gaan we vol op inzetten”

Arjan kijkt met plezier vooruit op een vierde jaar Altior

Ook de trainer zelf kijkt uit naar de toekomst. “Met veel plezier verleng ik na 3 jaar mijn contract met een vierde jaar. Ik heb het enorm naar mijn zin bij deze club en met de spelersgroep waar ik mee werk. We hebben al mooie stappen gemaakt, maar we moeten en kunnen beter en daar gaan we vol op inzetten”, aldus Arjan van der Laan.

“Het is erg fijn om wederom een jaar met hem te kunnen samenwerken”, zegt bestuurslid technische zaken Andor van Velzen. “Ondanks het huidige zware seizoen zien we onder leiding van Arjan over de hele linie progressie bij onze spelers. We verwachten dat deze ontwikkeling zich volgend seizoen zal doorzetten.”

Bron: Persbericht Altior
Op de foto: Andor van Velzen (bestuurslid technische zaken) en Arjan van der Laan

Robert Swart keert als hoofdtrainer terug bij oude liefde

Ook Sebastiaan van der Voorn kiest voor NSV’46