0172SPORT, Marco Pellegrom, Altior

Altior vindt z’n gelijke in Concordia

Langeraar | Tijdens een uiterst sportieve oefenwedstrijd heeft Altior zijn gelijke moeten erkennen in het Delfse Concordia. Na negentig minuten waren de ploegen volledig in evenwicht: 1-1.

Met het oog op de komende wedstrijd tegen koploper TAC’90, was de wedstrijd tegen het eveneens in de 2e klasse uitkomende Concordia, het ideale moment voor coach Manfred van den Bosch om wat te experimenteren met zijn team. Zo werd er onder meer gestart in een voor Altior ongebruikelijke 5-3-2 opstelling.

Altior was de eerste helft de bovenliggende partij waarbij het twee honderd procent kansen niet wist te verzilveren. Bij het rustsignaal was er aan de beginstand dan ook nog niks veranderd, 0-0.
Na rust een beter Concordia dat in de zestigste minuut – de op dat moment terechte – leiding nam. Ed van der Weijden zette een minuut voor tijd de eindstand op het scorebord. Dit deed hij door de bal vanaf de linkerflank op fraaie wijze achter de Delfse doelman te krullen.