Aarlanderveen begint met gelijkspel aan bekertoernooi

Aarlanderveen | Het vernieuwde Aarlanderveen is met een 1-1 gelijkspel aan het bekertoernooi begonnen. Eerder trad men in de voorbereiding al aan aan tegen Zwammerdam en FC Boshuizen. 

In de eerste oefenwedstrijd ging men op bezoek bij buurman Zwammerdam en werd er met 4-2 verloren. Nieuweling Stevan van der Pijl en Jorn Poelwijk waren trefzeker voor de ploeg van Gerald van der Klok. Een paar dagen later trad men aan tegen FC Boshuizen en werd er met 3-2 gewonnen. Opnieuw Poelwijk (tweemaal) en de van ARC overgekomen Tom Nouwens waren ditmaal de doelpuntenmakers.

In de eerste bekerwedstrijd tegen Koudekerk trad Aarlanderveen aan met een aantal vertrouwde namen en daarnaast mochten Van der Pijl en aanvoerder Nouwens als nieuwelingen in de basis beginnen. Brian Bor, Sam Bottenberg en Esli Westmaas mochten later als invallers debuteren. Door een treffer van Davey Grimmelius kwam Aarlanderveen in de eerste helft aan de leiding. Daarna verzuimde men om verder afstand te nemen en uit een vrije trap zag men de bezoekers in de tweede helft langszij komen (1-1).

Aanstaande dinsdag zal Aarlanderveen vriendschappelijk aantreden tegen het excellerende Zevenhoven. Daarna volgen nog bekerwedstrijden tegen KMD en Moerkapelle om vervolgens de competitie te starten met een thuiswedstrijd tegen Be Fair.

Archieffoto Ed Nagtegaal

NSV’46 toont karakter in nuttige oefenwedstrijd

Opnieuw negenklapper voor wervelend Zevenhoven