Opnieuw negenklapper voor wervelend Zevenhoven

Zevenhoven | In de eerste twee oefenwedstrijden werden Meerburg (5-2) en ASW (9-0) al met grote cijfers verslagen. Ditmaal moest HDV negentig minuten lang achter de ploeg van Chris Snatersen aanlopen en stopte de teller opnieuw bij negen.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Zevenhoven opnieuw een overwinning zou boeken. Het duurde echter tot de vijfentwintigste minuut voordat men de score opende. Robert Mooren speelde zichzelf op de rechterflank goed vrij en lag de bal panklaar voor Marco Pellegrom. Dit buitenkansje was wel aan de spits besteed en daarmee zorgde hij voor de openingstreffer. Niet veel later verdubbelde Jesper Rijneker de score en op slag van rust tekende hij met een bekeken schuiver voor zijn tweede treffer en een 3-0 ruststand.

In het eerste kwartier na rust nam Zevenhoven verder afstand van HDV. Eerst was Nick Mooren trefzeker bij een corner, daarna was hij het eindstation na geweldige voorbereidend werk van Pellegrom. Aanvoerder Sjoerd Zuijdervliet zorgde na een uur spelen voor het zesde doelpunt.

Het dominerende Zevenhoven nam in het laatste half uur verder afstand van het murw gespeelde HDV. Eerst was het de ingevallen Berry Peters die met een droog schot de 7-0 op het scorebord zette, daarna maakte Jordy Zwart de 8-0 bij een corner. Het slotakkoord was opnieuw voor de ervaren verdediger. Pellegrom vond de geheel vrijstaande Zwart bij de tweede paal, waardoor de eindstand op 9-0 werd bepaald.

Ondanks dat men nog niet al te veel tegenstand heeft gehad, lijkt Zevenhoven er dit seizoen goed op te staan. Dinsdag kan men in de eerste echte krachtmeting tegen Aarlanderveen laten zien of men ook echt mee kan doen om het kampioenschap.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Jordy Zwart, Sjoerd Zuijdervliet ©, Mika Valentijn (46. Falco de Lange); Robin van Mever (60. Berry Peters), Robert Mooren, Jesper Rijneker, Tobias van der Voorn, Lars Jansen (70. Jop Vianen); Nick Mooren, Marco Pellegrom