Aanvallen & Verdedigen zaterdag 9 november

Ter Aar | Op zaterdagmiddag 9 november is er vanaf 14.00 uur weer een nieuwe “Aanvallen & Verdedigen” op RTV Hollands Midden. De laatste ronde van de eerste periode staat op het programma met kansen op succes voor met name TAVV.

Daarom is er in dit programma extra aandacht voor de Aardammers, die bij winst op SV Nieuwkoop de eerste periode winnen. Bij elk ander resultaat is men afhankelijk van de uitslagen bij Aarlanderveen – Blauw Zwart en Sporting Leiden – VVSB.

Ed van Vliet en André van der Voort zullen bij de wedstrijd TAVV – Nieuwkoop een duoverslag gaan verzorgen. Daarnaast zit Adrie Wahle bij de wedstrijd NSV’46 – VEP. Verder worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de wedstrijden Aarlanderveen – Blauw Zwart, VV Bodegraven – Zevenhoven en Sportief – VV Zwammerdam.

De presentatie in de studio ligt in handen van Adrie van Lith, evenals de techniek en de muzieksamenstelling.

RTV Hollands Midden is te ontvangen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Melissa Wijfje, WK afstanden, Inzel, 0172SPORT

Melissa Wijfje plaatst zich voor wereldbekerwedstrijden

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 4B