A-selectie Aarlanderveen blijft bij elkaar

Aarlanderveen | In de afgelopen weken zijn er bij Aarlanderveen diverse gesprekken gevoerd en van daaruit is gebleken dat bijna iedereen ‘de trots van de polder’ trouw blijft aankomend seizoen. Er lopen momenteel nog drie gesprekken met spelers die door (werk)omstandigheden nog geen duidelijkheid kunnen geven, maar de overige selectiespelers zijn akkoord voor volgend seizoen.

Trainer Arjen Linstra noemde de gesprekken positief, maar ook naar verwachting. De spelers gaven bij voorzitter Leo de Jong aan graag bij elkaar te willen blijven komend seizoen bij de evaluatie van de technische staf.
Zowel de staf als spelersgroep zijn erg blij en tevreden met elkaar, en willen graag geschiedenis schrijven door met Aarlanderveen naar de derde klasse te promoveren.

De volgende spelers zijn reeds akkoord en spelen volgend seizoen weer in het groen wit van Aarlanderveen: Maico du Chatinier, Bram Egberts, Mike Busse, Robbie Nagtegaal, Jimmy Nieumeijer, Elias Karmeris, Lekan Adekanye, Aziz el Bouazatti, Jorn Poelwijk, Sallem Chamlalli, Bryan de Heer, Valentijn Oudijk, Reau Waandels, Derk Gruppen, Farhi Margoum en Maarten Rijnbeek.

E-sporter Dani Hagebeuk op geslaagd FIFA-toernooi van SV Zevenhoven

Samenvatting NSV’46 – SV Nieuwkoop