0172SPORT beperkt berichtgeving in komende periode

Nieuwkoop | Door het coronavirus staat de wereld op zijn kop en worden er in elk geval tot 6 april serieuze maatregelen genomen om verdere verspreiding tegen te gaan. Door deze maatregelen moet ook de belangrijkste bijzaak in het leven een pas op de plaats maken. Sportverenigingen zijn gesloten, en vanzelfsprekend worden er geen wedstrijden en evenementen afgewerkt.

Hierdoor hebben wij als redactie van 0172SPORT momenteel nauwelijks sportnieuws te melden, maar daarnaast vinden wij het ook ongepast om zelf op zoek te gaan naar nieuws. De berichtgeving zal de komende periode waarschijnlijk minimaal blijven. Zodra er nieuws komt vanuit het kabinet en/of sportbonden, dan zal dat uiteraard geplaatst worden. Natuurlijk staan wij ook open voor inbreng vanuit onze verenigingen, als redactie zullen wij vervolgens bepalen of het gepast is om het nieuws daadwerkelijk te plaatsen.

Veel mensen worden momenteel op allerlei manieren door het coronavirus getroffen. Als redactie leven wij mee met de slachtoffers en hopen we dat de schade voor eenieder zoveel mogelijk beperkt zal blijven. Vanaf onze plek willen we tevens een diepe buiging maken naar al onze zorgmedewerkers.

Zodra de sportverenigingen weer heropend worden, zullen wij weer vertrouwd het laatste sportnieuws brengen.

Redactie 0172SPORT

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Maximaal beheersbaar

KNVB: ‘Competities eindigen uiterlijk 30 juni’