Zevenhoven laat het na de rust afweten bij Meerburg

Zoeterwoude | Zevenhoven heeft in de strijd om de twaalfde plaats geen goede zaken gedaan. In een rechtstreeks gevecht met Meerburg werd met maar liefst 5-1 verloren en daar viel niets op af te dingen.

In de eerste helft haalde Zevenhoven nog een redelijk niveau, vooral in het laatste kwartier voor rust was het de betere partij. Desondanks stond het op een 1-0 achterstand, nadat een fout van Conner van Heertum was afgestraft.

Vlak na rust kwam Zevenhoven via Robert Mooren op gelijke hoogte. Voor de dynamische middenvelder was het alweer zijn vijfde competitietreffer. Na de gelijkmaker raakte Zevenhoven het helemaal kwijt en kwam Meerburg opnieuw aan de leiding: 2-1. Het werd nog erger voor Zevenhoven nadat Danilo Boon met direct rood van het veld werd gestuurd na een handsbal op de lijn. De daaropvolgende strafshop werd feilloos binnengeschoten: 3-1. In de slotfase liep de thuisploeg tegen de tien van Zevenhoven nog uit naar 5-1.

Volgende week speelt Zevenhoven zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen en daarin komt middenmoter Koudekerk op bezoek.

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Opstelling Zevenhoven:
Conner van Heertum; Jop Vianen, Lars Jansen (46. Raymond Wens), Sjoerd Zuijdervliet ©, Nick Vis, Berry Peters; Nick Mooren (75. Joey Koperberg), Robert Mooren, Danilo Boon; Erik de Boer, Damon Boon (70. Ruben Plaisier)

Archieffoto Kees Verhaar

Triathlon Nieuwkoop zoekt vrijwilligers!

NSV'46, 0172SPORT, Robbin Verhaar

NSV’46 vat seizoen in één middag samen en zakt terug naar de vierde klasse