Menno de Jong, Noah van Ingen

LTV Zevenhoven kan terugkijken op druk bezocht Open Toernooi

Zevenhoven | Afgelopen zondag was de laatste dag van het Open Toernooi Zevenhoven en momenteel wordt er in Zevenhoven teruggekeken op een fantastisch verlopen toernooi. De toevoeging van de heren dubbel drie wordt gezien als één van de hoogtepunten en uiteraard bracht de feestavond met sixties/seventies-thema de nodige gezelligheid met zich mee.

In de loop van de week zat het weer lekker mee, overdag viel er geregeld regen, maar ’s avonds lieten de weergoden het toe om aan de Stationsweg in Zevenhoven te tennissen. Alleen op zaterdagochtend tijdens de halve finales diende er uitgeweken te worden. Buurman TV Ter Aar was behulpzaam aangezien daar wel buiten kon worden gespeeld, daarnaast werden er wedstrijden in de tennishal in Alphen gespeeld. Dit omdat de hal in Nieuwkoop werd klaargemaakt voor een concert met de onvervalste palingsound.

‘Mooie finales, blije winnaars; kortom een mooie week!’

Ruud Bos | Toernooidirecteur

Het absolute hoogtepunt van het toernooi was de zondag. Toernooidirecteur Ruud Bos heeft het park in Zevenhoven nog nooit zo druk gezien, een record aantal bezoekers, mede natuurlijk door de heren dubbel drie die op de planning stond. In deze partij namen Noah van Ingen en Menno de Jong (tevens verantwoordelijk voor de muzikale invulling op de feestavond) het op tegen Martijn van Dongen en Joost Leliveld. Saillant detail; laatstgenoemde is de neef van De Jong en zat de publieksfavoriet al meermaals dwars op andere toernooien. De massaal toegestroomde bezoekers konden toezien hoe deze jongens, voordat ze de baan betraden, werden voorgesteld aan het publiek, compleet met hun ranking en sterke punten. De jongens maakten alle verwachtingen meer dan waar lieten in een fantastische pot schitterend tennis zien. De Jong en Van Ingen trokken uiteindelijk in een twee-setter de winst naar zich toe. (7-6, 6-3)

Alle winnaars:

HD3: Noah van Ingen & Menno de Jong

HD5: Wouter ten Voorde & Boy Vork
DD5: Linda van Ruiten & Judy Schrama
GD5: Jaap van der Star & Linda van Ruiten

HD6: Ronald Goedhart & Benno Disseldorp
DD6: Kim van der Pijl & Desiree van Vliet
GD6: Ramon van der Ploeg & Lydia Mulder

HD7 35+: John de Groot & Jeroen Sassen
DD7 35+: Petra Siebers – Droogh & Donna Twilt
GD7 35+: Marco Kwakkenbos & Marieke van de Weerdt

HD7 17+: Robert Mooren & Thijs Valstar
DD7 17+: Shanna Klijn & Anneke Tógnes
GD7 17+: Thijs Valstar & Jamilla Wijk

HD8: Dennis van Zwieten & Ronald van Zwieten
DD8: Tanja Brouwer & Carola Verlooij
GD8: Jim Fransen & Sandra Fransen

Met een weekje rust is het aankomend weekend alweer tijd voor het volgende toernooi in onze regio: Het Koetentoernooi in Noorden.

Quadrijders Hoogendoorn en De Vries maken indruk in Nieuw-Vennep

37e Vink + Veenman Triathlon, 0172SPORT

Sven Strijk en Ilona Eversdijk winnaars 37e Vink + Veenman Triathlon