Wordt de nieuwe Meestervoorspeller! Doe mee aan de vernieuwde Jumbo Poule!

Nieuwkoop | Volgend weekend start de competitie weer en uiteraard gaan we ook dit jaar weer een vervolg geven aan de Jumbo Bas Bobeldijk Poule!

Het vorige seizoen is vanwege de coronacrisis niet afgerond en dus is ook de voetbalreis er helaas niet uitgegaan. Wel is Gert-Jan Pellegrom – die het hele seizoen de trotse koploper was in de poule – afgelopen week in het zonnetje gezet. Hij ontving uit de handen van Bas Bobeldijk een JRM-reizen waardecheque van € 125,- en € 50,- shoptegoed van Jumbo Nieuwkoop.

De naamgever van onze voetbalpoule is dus officieel niet onttroont, daar waar Bas in bovenstaand interview aangeeft dit wél graag ziet gebeuren. Daarom biedt hij dit seizoen iedereen een nieuwe kans om zich te kronen tot ‘Meestervoorspeller’. Om de ‘concurrentie’ meer kansen te bieden introduceert hij een nieuw item in de poule, de zogeheten ‘Jumbo wedstrijd van de week’. Iedere week selecteert Bas een wedstrijd die goed is voor dubbele punten!

Tevens looft hij net als vorige editie iedere week weer € 50,- shoptegoed uit aan de weekwinnaar en zullen de mannen van JRM-reizen de maandwinnaar weer voorzien van een waardecheque ter waarde van € 50,-.

Degene die aan het einde van het seizoen bovenaan staat zal worden uitgeroepen tot nieuwe Meestervoorspeller en wint een compleet verzorgde JRM-voetbalreis voor twee personen naar Engeland! Daarnaast wint de Meestervoorspeller ook een gouden Glazen Bol en zal hij of zij komend jaar schitteren in de nieuwe campagne als Meestervoorspeller!

MELD JE NU AAN!

Op de foto: Gert-Jan Pellegrom ontvangt de gewonnen cheques uit de handen van Bas Bobeldijk

TAVV heeft geen kind aan Moordrecht

TAVV overklast door Quick Boys reserves