Waterpoloërs De Plas trainen buiten door

Nieuwkoop | Door de Coronacrisis is Zwembad De Wel langere tijd gesloten geweest. Tevens mochten er geen groepen gevormd worden waardoor alle trainingsvormen voor de waterpoloërs en zwemmers van Zwemvereniging de Plas geheel stil zijn komen te liggen.

Nu de maatregelen versoepeld zijn, zijn er creatieve manieren bedacht om toch trainingen aan de jeugdleden aan te kunnen bieden. Op het grasveld van Zwembad de Wel mochten de jeugdleden zich met gepaste afstand alweer een paar weken laten gaan. De trainers lieten door middel van krachtcircuits, diverse spellen, dansjes en andere activiteiten de jeugd weer eens goed inspannen. Vanaf 11 mei is er nu ook groen licht gegeven voor de zwemvereniging om met gepaste afstand weer met alle leden te gaan trainen (ook senioren). Iedereen heeft er zin in om weer is flink aan de slag te gaan met alle daarbij horende gemiste gezelligheid.

Het waterpoloseizoen is bijna ten einde maar iedereen hoopt eind augustus weer gewoon in het water te kunnen gaan waterpoloën zoals het hoort.

NK Triathlon 2020 definitief geannuleerd

Maarten Honig voltooit ‘de marathon van Langeraar’