Waterlanders start buitentrainingen voor mini- en jeugdleden

Nieuwkoop | Volleybalvereniging Waterlanders is gestart met buiten volleybaltrainingen voor alle mini’s en jeugdleden. De trainingen vinden op dinsdagavond plaats op het grasveld bij zwembad De Wel in Nieuwkoop. Ook niet-Waterlanders leden zijn van harte welkom om mee te trainen, mits ook zij zich vooraf aanmelden.

De eerste training was direct al een groot succes. Bijna alle mini’s en jeugdleden waar aanwezig en genoten van een heerlijke buitentraining in het avondzonnetje.

De mini’s (7 tot 12 jaar) trainen van 17.30 tot 18.30 uur en de jeugdteams (t/m 18 jaar) trainen van 19.00 tot 20.30 uur. Waterlanders heeft een corona-protocol gemaakt waar de kinderen en trainers zich aan moeten houden. Het protocol is o.a. te vinden op de website van Waterlanders. De kinderen komen in sportkleding naar de training. Bij slecht weer of andere verhinderingen zullen de trainingen in overleg afgelast worden. Er wordt wekelijks getraind tot en met de laatste training op dinsdagavond 9 juni.

Vooraf aanmelden
Om mee te doen met de trainingen dien je je vooraf aan te melden bij Kelly Nieuwenhuijzen (06-57736795) via een Whats-appje. Eén van de ouders/verzorgers of het jeugdlid wordt toegevoegd aan een groepsapp. In deze groepsapp berichten we alleen als de training vervalt of als er andere belangrijke zaken over deze trainingen te melden zijn. Kijk voor meer informatie over de buitentrainingen op www.waterlanders.nl.

Grote domper voor tennisverenigingen, Open Toernooien afgelast

De Halve Marathon van Nieuwkoop gaat niet door