Voorbeschouwing SC Monster – TAVV

Monster | Aanstaande zaterdag begint TAVV de nacompetitiewedstrijd met een uitwedstrijd tegen SC Monster. Doordat de Ter Aarders in de laatste competitiewedstrijd met 2-1 verloren van Be Fair eindigde de ploeg van Dennis Tijssen op de vierde plaats en daardoor gaan ze als ‘slechtste’ ploeg uit de derde klasse A de nacompetitie in, waarin ze dus de ‘beste’ ploeg uit 3B treffen.

TAVV begon de competitie met twee nederlagen, maar bleef daarna maar liefst 23(!) wedstrijden ongeslagen. Uitgerekend in de laatste speelronde liep men tegen laagvlieger Be Fair tegen de derde verliespartij aan. Niet alleen werd hierdoor de lange reeks zonder verliespartijen beëindigd, het zakte ook nog een plaats op de ranglijst waardoor niet Soccer Boys maar SC Monster de eerste tegenstander in de nacompetitie is.

SC Monster heeft in de derde klasse B een uitstekend seizoen achter de rug. Het won negentien wedstrijden, speelde er vijf gelijk en verloor slechts tweemaal. In de laatste speelronde had men nog de mogelijkheid om kampioen te worden, wel moest men eigenlijk met grote cijfers winnen aangezien concurrent SSA FC Skillz Wateringse Veld over een beter doelsaldo beschikte. Op eigen veld kwam Monster niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Quick Steps, terwijl Skillz Wateringse Veld met overtuigende cijfers (2-8) van het al gedegradeerde DUNO wist te winnen. Hierdoor werd Monster veroordeeld tot het spelen van nacompetitievoetbal en met 62 behaalde punten in de reguliere competitie lijkt dit voor TAVV een lastige tegenstander om tegen te beginnen. Wel moet Monster de knop omzetten na het mislopen van de titel.

Mocht TAVV de eerste ronde van de nacompetitie overleven, dan wacht drie dagen later een ontmoeting met Te Werve of DWO in de volgende ronde. In een eventuele finale zal Soccer Boys, CVC Reeuwijk, FC Oudewater of Verburch op zaterdag 18 juni de tegenstander zijn.

Archieffoto Kees Verhaar 

Voorbeschouwing SJZ – Zevenhoven

‘t Vos Open bestaat 25 jaar