Voorbeschouwing: kan Aarlanderveen zijn derde positie verstevigen?

Oegstgeest | Dinsdagavond staat voor Aarlanderveen de inhaalwedstrijd bij FC Oegstgeest op het programma. Op 5 maart jl. werd deze wedstrijd afgelast doordat de groen-witten te maken hadden met meerdere coronabesmettingen.

FC Oegstgeest is na de winterstop in een vrije val belandt. Het kwam vier keer in actie, maar wist daarvan alleen te winnen van CVC Reeuwijk. Deze laatste overwinning is inmiddels anderhalve maand geleden, want daarna werd drie keer verloren. Dit was overigens niet tegen de minste ploegen, maar het heeft voorlopig wel een pas op de plaats moeten maken. Oegestgeest is inmiddels afgegleden naar een achtste plaats op de ranglijst en heeft de punten dus hard nodig om in de race te blijven voor de nacompetitie. Doordat het nog wel twee inhaalwedstrijden tegoed heeft, kan het echter een aantal plaatsjes klimmen.
Aarlanderveen zal er echter alles aan doen om dit te voorkomen en hoopt de derde plaats op de ranglijst te verstevigen. Een aantal ploegen hijgt de equipe van Sander van Dijk in de nek, dus ook Aarlanderveen kan geen misstap begaan. En aankomend weekend staat ook nog de derby tegen TAVV op het programma, dus men hoopt vertrouwen te tanken voor deze kraker. We voorspellen voor dinsdagavond een nipte zege voor Aarlanderveen. De ervaring en individuele kwaliteiten bij “De Trots van de Polder” geven in onze ogen de doorslag.
Poule tip: 1-2

Archieffoto Ed Nagtegaal

0172SPORT, Altior- vv Schoten, Ed van der Weijden

Altior al voor rust langs vv Schoten en is na de winter nog altijd ongeslagen

Vak-N pakt ook tegen Zevenhoven weer groots uit