Voorbeschouwing Gouda – Sportief

Gouda | Uit naar de koploper is niet bepaald een droomscenario te noemen, maar het blijft onvermijdelijk. De aanstaande kampioen, want ondanks het verlies van vorige week kunnen we daar wel over spreken, is een technisch vaardige ploeg die steeds aan de goede kant van de score weet te blijven, ook in hun mindere wedstrijden.

In Woerdense Verlaat destijds werd de thuisploeg compleet overlopen en overrompeld met de alleszeggende cijfers van één tegen vijf. Dat gegeven maakt het dat de Green White Army met lood in de schoenen naar de stroopwafelstad zal afreizen. Máár toch is er hoop…

Vorige week werd er in een spektakelstuk van WDS gewonnen, dat ook nog altijd meedoet om de prijzen. Als Sportief het opnieuw kan opbrengen om veerkracht te tonen, van zich af te bijten en de broodnodige werklust kan opbrengen kunnen zij het de Gouwenaren nog lastig gaan maken.

Aan Cor Stoof en zijn staf de schone taak om de boel op scherp te zetten. Makkelijk zal het zeker niet worden., maar dat weet men al langer. Gaan zij ‘de kazen smelten’ en voor een stuntje zorgen? Dat weten de volgers zó tegen 16.30 uur op zaterdag de dertiende.

Bekijk hier het programma en de stand

Archieffoto Kees Verhaar

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

De wedstrijd die alles had

Voorbeschouwing SJC – Zevenhoven