Sportief – Alphense Boys na 28 minuten gestaakt…

Woerdense Verlaat | Na twee ruime nederlagen stond er voor de ploeg van Cor Stoof een belangrijke wedstrijd op het programma. Alphense Boys – vorig seizoen nog kanshebber voor promotie – kwam op bezoek en had net als de groen-witte formatie uit Woerdense Verlaat nog geen enkel punt. Aan de stand veranderde echter niks, in de achtentwintigste minuut werd de wedstrijd gestaakt vanwege een ogenschijnlijk zware blessure voor de Alphense doelman.

Op het moment van staken keek de thuisploeg tegen een 0-1 achterstand aan. In de negentiende minuut waren de Alphenaren namelijk op voorsprong gekomen na een prachtige lob die over doelman Bjorn van der Laan heen in het doel viel.
Toen het noodlot na bijna een half uur spelen toesloeg en men moest wachten op een ambulance kon de dienstdoende arbiter vanwege alle corona-protocollen niet anders dan de wedstrijd definitief staken. Er is nog geen datum vastgesteld wanneer het duel zal worden uitgespeeld.