Social Media bord maken bij Social Frame XL

Advertorial | Social Frame XL heeft de grootste… en nu ook de kleinste. Social Media is natuurlijk dé manier om je bedrijf of event onder de aandacht te brengen. Maar het kan ook andersom: Tijdens een event of bedrijfsfeest je social media pagina’s promoten, of wat dacht je van een frame als relatiegeschenk voor je klanten? Dat kan met onze Social Media Frames. Met deze borden wordt jouw merk of bedrijfsnaam gepost of getweet en deze kun je vervolgens natuurlijk zelf ook weer liken, sharen of retweeten!

Neem bijvoorbeeld je klanten op de foto als ze trots in hun nieuwe tuin poseren, of sta je op een beurs? Dan trek je zo je publiek naar je stand. Echt hoor, mensen willen eerder op de foto en gaan zeker delen en sharen!

Social Media Frame maken
Onze frames zijn ook daadwerkelijk Extra Large… Met gemak kan je er met zes mensen in poseren. Maar omdat niet iedereen ‘groot’ wil kan je ook kiezen voor het kleinste ‘selfie’ formaat en alles wat daar tussenin zit, check de shop maar. Zo kan je dus bijvoorbeeld je eigen Instagram frame maken met je eigen gegevens, of een Facebook bord maken met met keuze uit negen verschillende emojis.

Maatwerk frames
Daarnaast bieden we maatwerk aan. Is jouw team kampioen geworden? Bestel een frame met jouw clublogo en schiet unieke herinneringen tijdens het kampioensfeest. Zijn je ouders veertig jaar getrouwd? Bestel een gepersonaliseerd frame en maak de avond nog bijzonderder. Je kunt het zo gek niet bedenken, voor iedere gelegenheid is er wel een fotoframe te verzinnen! Je foto’s worden namelijk leuker en een stuk minder statisch wanneer men in een social media frame poseert!

Instagram frame maar dan als ‘Instagoal actie’ ⚽️
Met dit speciale Instagoal frame beleef je EK 2021 wedstrijden nog intenser dan normaal! Gebruik deze tijdens de wedstrijden van Oranje en deel de foto’s met je vrienden… Met dit Social Media frame ga je in no-time ‘viral’ op alle socials. Aaaaaanvalluhhhhh! Laten we dit EK met z’n allen net zo onvergetelijk maken als dat van 1988. Dit Social Media Frame kan je uiteraard ook volgend jaar gebruiken tijdens het WK 2022 (moeten we ons alleen nog ff plaatsen).

Duurzaamheid en snelle levering van je Social Media Frame
Onze 3 mm dikke dibond borden zijn lichtgewicht maar veel sterker dan bijvoorbeeld foam of forex borden. Dit materiaal trekt niet krom en is binnen en buiten te gebruiken. Aangezien we in tegenstelling tot andere leveranciers onze borden van ronde hoeken voorzien is dit veiliger voor je handen en geeft heft geen krassen. Vandaag voor 11.00 uur besteld en morgen leveren, yep dat kunnen we ook. Check onze site en bestel je Social Media bord, Social Frame XL is een onderdeel zijn van creativelingen van Studio Kaboem dus normaal contact opnemen is ook een optie, geen klantenservice of moeilijke contactformulieren.

0172SPORT, Ludo Pistorius, Ludo's en don'ts, 0172SPORT column

Oliedollars

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

‘Mijn kind is de beste’