0172SPORT-CUP

Programma 0172SPORT-Cup dinsdag 22 augustus

Regio | Deze week is het zover en wordt de vierde editie van de 0172SPORT-Cup afgewerkt. Op dinsdagavond staan er drie poulewedstrijden op het programma, donderdagavond is traditiegetrouw de ‘kermiswedstrijd’ tussen Altior en TAVV, en op zaterdag is de finaledag bij SV Nieuwkoop. Het programma voor dinsdag 22 augustus is als volgt:

Sportief – Nicolaas Boys (aanvang 19:00 uur)
Om klokslag 19:00 uur zal scheidsrechter Ruud Augustin voor het eerst op zijn fluit blazen bij de wedstrijd tussen Sportief en Nicolaas Boys. Beide teams staan onder leiding van een nieuwe oefenmeester en we zijn dan ook benieuwd hoe ze ervoor staan.

NSV’46 – Nieuwkoop (aanvang 19:30 uur)
Titelverdediger Nieuwkoop begint met een lastige uitwedstrijd tegen het gerenoveerde NSV’46. Kunnen ‘de koeten’ voor een stunt zorgen en ‘de platvissen’ van een overwinning houden? De wedstrijd staat onder leiding van Jesse Verduijn.

Zevenhoven – Siveo (aanvang 20:00 uur)
Een jaar geleden verloor Zevenhoven voor het laatst op eigen veld en dat was uitgerekend in een oefenwedstrijd tegen Siveo. Zevenhoven heeft al drie oefenwedstrijden achter de rug (4-3 winst op Alphen, 0-4 winst op UVS en 2-1 winst op Woerden), maar weet dat Siveo zijn huid duur wil verkopen. Marcel Maurits is de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen de geelhemden.

Bekijk hier de informatiefolder met het volledige programma
(let op: de aanvangstijd van Sportief – Nicolaas Boys is dus vervroegd naar 19:00 uur)

Zondag 3 september: Halve Marathon Nieuwkoop

NSV’46 en Nieuwkoop delen de punten in poule A