Open Toernooi Zevenhoven verplaatst naar september

Zevenhoven | Het Open Toernooi Zevenhoven zal dit jaar niet, zoals gebruikelijk, plaatsvinden in juni maar begin september. Vandaag heeft de KNLTB de organisatie groen licht gegeven om het toernooi in week 36 te organiseren wat betekend dat het evenement op zaterdag 4 september van start zal gaan.

Nadat bekend was geworden dat alle open toernooien tot en met 7 juli geen doorgaan mochten vinden is de OTC van Zevenhoven blij met de aangeboden alternatieve datum.
Volgens Hein Leliveld, al jaren lid van de commissie, zal het voor de organisatie wel even wennen worden. ‘Normaal zijn we de eerste in de rij van open toernooien in de gemeente Nieuwkoop, nu wellicht de laatste. Ach, iedereen heeft vast nog wel zin in ons altijd gezellige toernooi na zo’n vervelende coronaperiode. Wij als organisatie hebben er in ieder geval heel veel zin in en zijn blij met de medewerking van de bond. Stiekem hopen we natuurlijk ook dat onze jaarlijkse feestavond doorgang kan vinden, we gaan het zien, we hebben gelukkig nog even.’

Foto: LTV Zevenhoven

Oud-prof Kalisse naar Aarlanderveen

KNVB zet streep door Regio Cup voor senioren