ONA in slotfase langs kansen missend Nicolaas Boys

Nieuwveen | Eigenlijk staat de eerste bekerronde aankomend weekend pas op het programma, maar Nicolaas Boys kwam al vier dagen eerder in actie tegen ONA.

De vijfdeklasser uit Gouda was na negentig minuten met 1-2 te sterk voor de ploeg van Mo Bougrine. Bij rust stond het al op een 0-1 voorsprong toen een vermeend buitenspeldoelpunt werd goedgekeurd. Een kwartier voor tijd kwam Nicolaas Boys via Milan Hoogervorst op gelijke hoogte. Een voorzet van Ravi Pijper kwam bij de ingelopen Joost Verkerk terecht. Deze zag de bal via een scrimmage voor de voeten van Hoogervorst belanden: 1-1. Toch moest de Nieuwveners – die weer een behoorlijk aantal kansen onbenut lieten – in de slotfase alsnog het onderspit delven toen ONA naar een 1-2 overwinning counterde.

Bron: Matthijs Egberts
Archieffoto: Gerard Haak