Nicolaas Boys ingedeeld bij NSV’46, Sportief en Zevenhoven

Zeist | Nicolaas Boys hoopte met de overstap van de zondag naar de zaterdag in de 4e klasse B ingedeeld te worden bij NSV’46, Sportief en Zevenhoven. Vanmorgen heeft de KNVB de competitie-indelingen bekendgemaakt en dit verzoek aan de KNVB is ingewilligd, waardoor er aankomend seizoen nog meer derby’s in de Gemeente Nieuwkoop plaatsvinden!

Ten opzichte van afgelopen seizoen is WDS uit 4B vertrokken, zij hebben dus plaatsgemaakt voor Nicolaas Boys.

Ook in 3A heeft er één wijziging plaatsgevonden. FC Oudewater heeft de plaats ingenomen van DWO, maar verder zullen dezelfde ploegen elkaar treffen in deze competitie. Hierdoor zullen Aarlanderveen, Nieuwkoop en TAVV ook aankomend seizoen tegen elkaar uitkomen.

Bij Altior – de enige overgebleven zondagvereniging in onze gemeente – is de competitie-indeling iets meer op de schop gegaan. Met DONK, ESTO, KDO, Pancratius en RVC ’33 zijn er vijf mooie nieuwe ploegen aan de competitie toegevoegd. Dit is ten koste gegaan van een aantal Haagse verenigingen, maar daar zullen ze in Langeraar niet rouwig om zijn.

Al met al zijn het voor al ‘onze’ clubs geweldige competities en laten we met z’n allen hopen dat deze aankomend seizoen weer ‘normaal’ afgewerkt kunnen worden. Met achttien derby’s voor de boeg staat er in elk geval bijna elk weekend wel een kraker op het programma!

De complete competitie-indelingen zijn als volgt:

Zaterdag 3e klasse A
Aarlanderveen
Alphia
Be Fair
Blauw-Zwart
CVC Reeuwijk
Gouda
Lugdunum
Nieuwkoop
FC Oegstgeest
FC Oudewater
Sporting Leiden
TAVV
FC VVC
VVSB

Zaterdag 4e klasse B
Alphense Boys
Bodegraven
Kamerik
Linschoten
NSV’46
Nicolaas Boys
Rohda ’76
SCH ’44
Siveo ’60
Sportief
VEP
Woerden
Zevenhoven
Zwammerdam

Zondag 2e klasse C
Altior
ASC
Bloemendaal
sv DIOS
DONK
DOSR
ESTO
Foreholte
HBC
sv KDO
RKSV Pancratius
RVC ’33
vv Schoten

Doe jij mee met de Jeugdtriathlon van Nieuwkoop?

Nick Mooren wint 0172SPORT EK-Poule