Nicolaas Boys en Mark Wens te gast bij De Kale Kenners

Ter Aar | Aanstaande vrijdag 18 oktober is er weer een nieuwe uitzending van De Kale Kenners op RTV Hollands Midden. Vanaf 19.00 uur wordt er zoals gebruikelijk begonnen met een uur voetbal en Nicolaas Boys in het bijzonder.

Peter Burgmeijer – speler van het eerste – en Hans van Niel – bestuurslid technische zaken – zullen de vereniging nader gaan toelichten. Het mag bekend zijn dat de start van de Nieuwveners in de derde klasse van het zondagvoetbal uitermate stroef verloopt. Met deze twee heren gaan we hier meer op in en komt het beleid eveneens ter sprake. De club die al vijfentachtig jaar bestaat krijgt hiermee de aandacht die het verdient. Natuurlijk duiken we de geschiedenis in, maar kijken we ook naar de toekomst.

In het tweede uur is er aandacht voor turnen in de persoon van Mark Wens. Ooit als voetballer bij Sportief actief geweest (wie niet met deze achternaam) en naast turncoach ook badmeester te noemen. Een wereldsport bij uitstek en de laatste jaren waren er ook in Nederland internationaal gezien grote successen te bewonderen. De sport heeft een groot aanzien. Met Wens praten we onder meer over toekomstige talenten en wordt er eveneens terug- en vooruitgeblikt.

RTV Hollands Midden is te ontvangen op 107.4 FM in de ether, op 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Natuurlijk is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Archieffoto Kees Verhaar. Actiefoto Peter Burgmeijer

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 4B

Voorbeschouwingen zondagvoetbal 2C en 3A