Mudrun Zevenhoven 2.0 groot succes!

Zevenhoven | Meer obstakels, meer deelnemers, meer publiek en perfect weer: alle ingrediënten om de tweede mudrun van Zevenhoven op zondag 7 juli als succesvol te bestempelen!

Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf, maar met het draaiboek van vorig jaar in de hand ging het alweer een stuk soepeler voor de organisatie van de mudrun. Ook hebben ze de tips van de deelnemers van 2018 zoveel mogelijk meegenomen. Zo waren de ‘ren-momenten’ ingewisseld voor meer obstakels, was het publieksvak vergroot en was er een gezellig terras gecreëerd met biertafels, een food-truck en muziek.

De run begon met de ouder/kind-categorie waarbij jong en oud werden warm gestoomd door Rob Straver van Robey’s Gym. Daarna startten de individuele deelnemers en tot slot de groepen. Zevenhoven was goed vertegenwoordigd, maar ook de omliggende dorpen wisten de run te vinden en er waren zelfs deelnemers uit Utrecht en Brabant!

Geen mudrun zonder modderbak! Dit obstakel werd als heftig, maar daardoor ook weer als één van de leukste genoemd! Ook het elastiek-obstakel en het slot-obstakel ‘de spijkerbroek-hijskraan’ waren favoriet.

Meer foto’s: www.run4funzevenhoven.nl

Definitieve competitie-indeling: kleine wijzigingen, twaalf derby’s!

Gezellige week met mooie wedstrijden op ‘t Vos Open 2019