Matig TAVV speelt teleurstellend gelijk

Ter Aar | Door het plotselinge overlijden van bestuurslid Cees Zwaan ging vorige week de eerste bekerwedstrijd van TAVV tegen Moordrecht niet door. Daarom trad het gisteren pas voor het eerst voor het ‘echie’ aan.

Wel had TAVV al twee oefenwedstrijden afgewerkt. De ‘kermiswedstrijd’ tegen Altior werd met 0-1 gewonnen door een treffer van de van NSV’46 overgekomen Robin van Koert. Tegen de reserves van Quick Boys won TAVV andermaal en opnieuw was Van Koert belangrijk. Ditmaal als aangever en maakte middenvelder Nick Straver het enige doelpunt.

Tegen vierdeklasser Roodenburg hoopte men deze lijn door te trekken, maar was het vooral het eerste uur erg matig. ‘Het was heel erg rommelig, we speelden in een veel te laag tempo en waren slecht in de passing. De instelling van de afgelopen maand was niet terug te zien op het veld. Op de trainingen halen we een hoog niveau, maar nu was het heel erg slecht’, aldus middenvelder Jeffrey Pieterse.

‘Op de trainingen halen we al een maand lang een hoog niveau, maar nu was het heel erg slecht’

Jeffrey Pieterse | Middenvelder TAVV

De bezoekers kwamen via een vrije trap van Mohammed Matoug aan de leiding, maar vijf minuten na zijn invalbeurt zorgde Robin van Koert voor de uiteindelijk verdiende gelijkmaker. Opnieuw was Van Koert dus belangrijk voor de Ter Aarders, desondanks begon hij gisteren op de bank. Pieterse: ‘We spelen nu drie bekerwedstrijden in acht dagen en moeten dus goed verdelen wie wanneer speelt. Maar Robin drukt inderdaad meteen zijn stempel en daarnaast ligt hij ook lekker in de groep’.

Aankomende dinsdag speelt TAVV zijn inhaalwedstrijd tegen Moordrecht en volgende week komt Quick Boys 2 opnieuw op bezoek op Sportpark Aardam West. Ditmaal dus voor de beker.

Opstelling TAVV:
Thomas Piket; Björn Valentijn (60. Stan van Smoorenburg), Luke van Veen, Yannick Otto ©, Chiel Konings; Randy Verwoerd, Jeffrey Pieterse (60. Mike Keijzer), Nick Straver; Eric van den Hout (75. Lyndon de Bruijn), Dorus Boddeke (75. Robin van Koert), Youri Looyestijn (46. Yassine El Mariami)

Archieffoto Kees Verhaar

Onwennig Aarlanderveen ten onder bij KMD

0172SPORT, Tom Van der Weijden

Altior laat zich zien in Scheveningen