Kale Kenners weer terug op de radio

Ter Aar | Na exact honderdveertig dagen radiostilte zijn De Kale Kenners op vrijdag 30 april weer in de lucht! In de studio aan de Oostkanaalweg worden voetbal en motorcross nader belicht vanaf 19.00 uur op RTV Hollands Midden.

Als eerste gast van 2021 verwelkomen zij Sander van Dijk, de nieuwe hoofdtrainer van Aarlanderveen voor volgend seizoen. Van Dijk kent zijn oorsprong uit Langeraar, maar was eerder jarenlang jeugdtrainer bij Alphense Boys en nu nog in zijn laatste seizoen bezig bij FC Lisse onder 19. De ambitieuze jonge trainer begint aan zijn eerste klus als technisch eindverantwoordelijke, echter wel met de nodige bagage op topniveau. Zo heeft hij al diverse BVO’s laten zweten met zijn jeugdteams en klinkende resultaten weten te behalen. De Kale Kenners zijn dan ook benieuwd hoe hij over deze stap denkt in zijn nog relatief prille carrière.

Vanaf 20.00 uur worden de motoren gestart met Davey Nieuwenhuizen. Deze eveneens ambitieuze motorcrosser is reeds eerder in het programma geweest, maar liet nog voldoende ruimte om nóg meer over deze sport en hem in het bijzonder te weten te komen. De bonkige klei en het rulle zand zijn ondergronden om optimaal te kunnen presteren. Wat drijft hem om voor deze dure sport te kiezen? Hoe weet hij dit te financieren? Heeft hij een aantrekkelijk sponsorpakket? En vooral hoe is hij deze tijd zonder enige vorm van competitie doorgekomen? Kortom: Genoeg vragen over het wel en wee van een individuele sporter in een toch wel bizarre tijd…

RTV Hollands Midden is te ontvangen op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 1918 (radiokanaal). Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl. Graag tot dan!

Archieffoto Kees Verhaar

We missen de twaalfde man

0172SPORT, Altior-Bloemendaal

“Horizontaal overstappen” in 2022-2023