Jeugd Liemeer Open op zondag 24 maart

Nieuwveen | Het voorjaar nadert. Dit betekent dat de resultaten van hard trainen weer omgezet kunnen worden naar spelen in het veld. Op zondag 24 maart 2019 is het weer zover. Dan wordt voor de elfde keer het Liemeer Jeugd Open gehouden. Nick Slobbe en Mayka Hoogeboom, de Open winnaars van 2018, kunnen dan hun titel verdedigen.

Het Jeugd Open op de banen van Golf & Countryclub Liemeer is de aftrap van het wedstrijdseizoen voor de jeugd en telt mee voor de NGF Junior Ranking. De belangstelling is groot, 171 deelnemers strijden in vier categorieën om de prijzen. Daarnaast kunnen de spelers in categorie één en twee een scooter winnen door op hole zeven een hole-in-one te slaan.

De Jeugdcommissie van G&CC Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren: naast een lesprogramma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen. Meer informatie op www.jeugdliemeeropen.nl.

Voorbeschouwing LSVV’70 – Zevenhoven

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Sport is er voor iedereen!