0172SPORT, Advertorial, sportspreekuur, Bakker & De Vos

Hardlooptraining start nieuwe groep

Nieuwkoop/Ter Aar | Het buiten sporten is weer mondjesmaat toegestaan en ook het weer wordt langzaam wat beter. Daarom start Cora Broer – hardlooptrainer bij Bakker & De Vos – Centrum voor bewegen en gezondheid, in Ter Aar weer met een nieuwe groep voor beginnende hardlopers.

Op donderdag 20 mei om 20.45 uur gaat Cora Broer – alweer voor de 24e keer(!) in Ter Aar – met een hardloopgroep voor beginners van start. Deze groep traint gedurende drie maanden met als doel het volbrengen van een duurloop van vijf km in een tijd van rond de dertig minuten.

De groep traint vanaf het nieuwe Gezondheidscentrum “De Aar” aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar op de donderdagavond van 20.45 – 21.45 uur. Voor de beginnende hardloper is deze loopgroep een ideale manier om onder professionele begeleiding te beginnen met hardlopen. Schoenen aan en hardlopen maar, makkelijker kan het niet…. Een ideale manier voor jou om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan: het hardlopen oppakken en werken aan looptechniek en conditie!

En het mooie is: na afloop van deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar één van de vaste hardloopgroepen van het Centrum. Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten.

Uiteraard vindt de training volledig Corona-proof plaats; de deelnemers trainen in kleine groepjes en houden onderling voldoende afstand.

Inschrijven voor deze groep kan rechtstreeks via Pay n Plan: download de app, maak een account aan en schrijf je in. Dit kan, wellicht iets makkelijker, ook via https://app.paynplan.nl/account?id=3063. In de agenda Buitensporten kunt u de juiste groep kiezen.

Uiteraard is aanmelden ook mogelijk bij Cora via telefoonnummer 06 247 242 65, via de receptie van Bakker & De Vos 0172-575261/603195, stuurt een mail naar info@bakkerendevos.nl of een berichtje via WhatsApp naar 06 578 217 91.

Dennis van den Ing, Trainer in overweging, 0172SPORT column, 0172SPORT

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Zwemvereniging de Plas weer in het zwembad te vinden