Gratis waterpolotrainingen bij Z.V. de Plas

Nieuwkoop | Zwemvereniging de Plas uit Nieuwkoop organiseert op woensdag 16, 23 en 30 juni gratis open waterpolotrainingen voor de jeugd. Er wordt een gevarieerde training georganiseerd waarin je kennis maakt met alle facetten van de waterpolosport.

Er wordt uitgelegd hoe je met de bal moet zwemmen en hoe je moet gooien en vangen. Verder worden er wat leuke spelvormen geoefend en leer je wat waterpolo is. Jongens en meisjes met zwemdiploma A – tussen 7 en 16 jaar – zijn welkom om mee te trainen. De ontvangst is om 17.25 uur en er wordt gestart om 17.30 uur, de training duurt tot 18.30 uur.  Neem je zwembroek/badpak en een handdoek mee, de rest wordt verzorgd. Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon naar Zwembad de Wel in Nieuwkoop (Julianalaan 1a, Nieuwkoop) komen en meedoen. Bij de balie is de ontvangst en word je uitgelegd hoe het verder gaat.

Ga voor meer informatie over de vereniging naar www.zvdeplas.nl. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen via 06-18565857, of een e-mail naar polojeugd@zvdeplas.nl.

0172SPORT-CUP Winnaars, sv Aarlanderveen

Volledige speelschema 0172SPORT-CUP

Weer sporten? Doe het wel verantwoord