Goede generale repetitie voor TAVV, Nicolaas Boys walst over Sportief heen

Haastrecht / Nieuwveen | Het al uitgeschakelde TAVV heeft zijn derde en laatste bekerwedstrijd met 3-4 gewonnen. Nicolaas Boys won op eigen veld met 6-0 van Sportief en plaatste zich op doelsaldo voor de volgende ronde.

Haastrecht – TAVV (3-4)
TAVV-trainer Ludo Pistorius keek met een goed gevoel terug naar afgelopen zaterdag. “Het is prettig dat we wat vaker zijn gaan scoren. Ik vond dat we in de eerste helft goed speelden. De tweede helft zetten zij een tandje bij en hadden we het twintig minuten wel even lastig. Daarna hebben we de wedstrijd weer naar ons toegetrokken.” Bij rust stond TAVV op een 0-1 voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door Fabian Verberg (2x), Eric van der Hout en Nick Straver.

Nicolaas Boys – Sportief (6-0)
Nicolaas Boys kende op eigen veld een eenvoudige middag tegen het Sportief van Jan Wouters. Sportief had vrijwel niks in te brengen en is niet in de buurt geweest van de vijandige goal. Het continu aan de bal dominerende Nicolaas Boys stond bij rust op een 1-0 voorsprong door een treffer van Jordy van Eijk, welke een voorzet van Ravi Pijper kon binnen lopen. In de tweede helft liep het uit naar een 6-0 overwinning door treffers van Sven Hoogervorst, Mike van der Aar, Renzo Wijfjes, Milan Hoogervorst en Ravi Pijper.

Dennis Tijssen: “NSV’46 heeft een gezonde visie en de ambitie om een stap hogerop te maken”