Gezellige drukte bij De Kale Kenners

Ter Aar | Op vrijdag 18 oktober was alweer de derde uitzending van dit seizoen met in het eerste uur aandacht voor de jubilerende vereniging Nicolaas Boys, dat dit jaar 85 jaar bestaat. Aanvoerder van het eerste elftal Peter Burgmeijer en bestuurslid technische zaken Hans van Niel waren te gast in de studio van RTV Hollands Midden.

Voetballend loopt het eigenlijk best goed, maar de resultaten spreken dat min of meer tegen. Je kunt dat “scorebordjournalistiek” noemen. De cijfers wijzen echter uit dat er nog veel te doen is. De eerste periode is dan ook uit beeld, maar het seizoen is nog lang en er zijn voldoende aanknopingspunten en ambities om het vooraf gestelde doel te bereiken.
Op technisch vlak loopt het eveneens crescendo. Jeugdspelers stromen door richting de selectie, bij de jeugd zélf staat het goed en ook bij de senioren staat de organisatie. Het blijft wel een traject om continu te blijven bewaken, want het kan zomaar keren.

Het tweede uur was er eentje vol variatie. Zwemmen, voetbal en turnen waren de ingrediënten en dat allemaal in één persoon gevangen: Mark Wens. Ooit begonnen met apenkooien in een gymzaal in Noorden om vervolgens uit te groeien tot hoofdtrainer bij het Topsportcentrum in Utrecht, waar hij de talenten van morgen onder zijn hoede heeft. Ook is hij actief bij Zwembad Aarweide en hij is vooral apetrots op het aantal vrijwilligers, dat bij het buitenzwembad van onze gemeente zijn of haar taken vervullen. Als voetballer van Sportief is hij op dit moment even niet actief vanwege een blessure, maar ook in deze sport heeft Wens zijn sporen verdiend. Vele uren zitten er in het trainerschap. Een uurtje was dan ook zó voorbij.

Over twee weken is er weer een nieuwe uitzending met nieuwe gasten. Wie dat zijn kunt u beluisteren op vrijdag 1 november vanaf 19.00 uur op RTV Hollands Midden, op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is alles te horen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Voorbeschouwingen zondagvoetbal 2C en 3A

Kamerik-NSV'46, Daan Koot

NSV’46 wederom met lege handen na doelpuntenfestijn in Kamerik