Ga met 0172SPORT mee naar Bayer Leverkusen – Schalke 04!

Leverkusen | Wij van 0172SPORT reizen op 7 december aanstaande met onze trouwe adverteerders af naar een kolkende BayArena waar thuisploeg Bayer Leverkusen – dat onder leiding staat van Peter Bosz – het opneemt tegen Die Königsblauen uit Gelsenkirchen. En jij als trouwe 0172SPORT volger kan daar ook bij zijn! We hebben namelijk nog een aantal plaatsen in de bus over…

Hoe ziet de trip er uit?
We verzamelen zaterdag 7 december omstreeks 13.00 uur bij Café de Klinker in Noorden. Rond 13.30 uur zal de bus vertrekken richting Leverkusen. Onderweg zal het je aan niks ontbreken. Tijdens de busreis verzorgen wij een heerlijke lunch met daarbij behorende drankjes. Onderweg naar Leverkusen organiseren wij een leuke sportquiz waarbij ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn. Rond 20.30 uur zal de bus weer huiswaarts keren.

Schrijf je per koppel in voor deze unieke Bundesliga-belevenis! Als koppel doe je dan tevens mee aan de sportquiz met kans op mooie prijzen. De prijs voor deze trip betreft een all-in prijs van €295,- per koppel.

Dit is inclusief:
– Wedstrijdticket Bayer Leverkusen – Schalke 04
– De busreis
– Eten en drinken tijdens de reis
– Deelname aan de voetbalquiz

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje met jullie gegevens (beide namen en telefoonnummers) naar info@0172SPORT.nl

We hebben nog plek voor ongeveer vier koppels.
Vol = vol dus geef je nu snel op!

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 3A

Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal 4B