Energiek Sportief en Siveo ‘60 in evenwicht

Woerdense Verlaat | Sportief ontving onder leiding van nieuwbakken hoofdtrainer Jan Wouters buurman Siveo ’60. In de eerste helft had de ploeg van Wouters het veldoverwicht maar keek het bij rust tegen een 1-2 achterstand aan.

Het creëerde zelf wat kleine kansjes maar Siveo bleek uit de counter in de afronding slagvaardiger en nam een 0-2 voorsprong. Het kreeg zelfs kansen de wedstrijd al voor de thee te beslissen maar de derde goal viel gelukkig niet. Daan Koot verkleinde na een fout van de doelman de marge naar één. Na rust rust waren de bezoekers de betere ploeg maar doelpunten bleven uit. Het stond prima bij de thuisploeg en invaller Sander de Groot knikte tien minuten voor tijd de gelijkmaker kiezelhard tegen de touwen. Hij had ook nog de winnende op zijn schoen maar een remise was de juiste afspiegeling van deze interessante derby.