Dennis Tijssen ook volgend jaar trainer van TAVV

Ter Aar | Ook boven Sportpark Aardam is inmiddels witte rook te zien. De Technische Commissie van TAVV heeft na diverse gesprekken overeenstemming bereikt met oefenmeester Dennis Tijssen over het verlengen van de samenwerking. Hierdoor zal de geboren Utrechter ook komend seizoen voor de spelersgroep staan.

Op de site van de Ter Aarse voetbalvereniging is een reactie te lezen uit monde van Frank Aartman, lid van de TC: “We merken dat de afgelopen Corona jaren hun sporen achterlaten binnen het selectievoetbal van TAVV. Het niet of nauwelijks kunnen trainen, wedstrijden spelen zonder publiek en een dichte kantine na afloop is niet waar die jongens hun vrije tijd en energie voor vrijmaken. Dit gaat betekenen dat dit voor de toekomst een andere visie en koers in gaat houden. Dennis is een enthousiaste en ambitieuze trainer die ongetwijfeld nog 1 of 2 stappen gaat zetten in zijn carrière als trainer. We zijn dan ook blij dat hij, ondanks interesse en gesprekken van en met andere clubs, heeft aangegeven nog minimaal 1 jaar trainer van TAVV te willen zijn. Zoals het er nu uitziet geldt dit ook alle overige leden van de Technische Staf. Dit hopen we ook op korte termijn af te kunnen ronden”.

Ook de hoofdrolspeler zelf reageert opgetogen op het verlengen van zijn contract: “Ik heb het gewoon hartstikke naar mijn zin bij TAVV. Alle randvoorwaarden voor een trainer zijn hier prima geregeld. Uiteraard heb ik ambitie en ben ik nieuwsgierig waar mijn plafond als trainer ligt. Het is voor de hele vereniging geen geheim dat de club na alle mooie en sportieve jaren een keer een stapje terug moet gaan doen. Het feit dat de vereniging en de TC hier niet van in paniek raakt maar juist naar oplossingen zoekt welke binnen de normen en waarden van de vereniging passen siert de club alleen maar. Ik ben er van overtuigd dat we ook het komende seizoen een positieve rol kunnen gaan spelen in de 3e klasse.

De ‘stapje terug doen’ is een opmerkelijke toevoeging aan de reactie van Tijssen. Hier kun je voorzichtig uit opmaken dat er enkele oudgedienden van de blauw-witten er na dit seizoen mee stoppen en Tijssen het zal moeten gaan doen met nieuwe talenten. Hier ligt een mooie uitdaging voor de ambitieuze oefenmeester.

Foto: Dennis Tijssen met voormalig TAVV-voorzitter Ruud Zonderop ©TAVV

0172SPORT, Amateurvoetbal, Coronavirus, afgelasting

Hervatten van competitie mogelijk in zicht

Snellink imponeert en pakt met tweede plaats op NK ticket voor WK Allround