De spelerscarrousel, 0172SPORT, Transfers

De Spelerscarrousel: Davey Grimmelius naar Aarlanderveen, selectie TAVV rond

Aarlanderveen | In de afgelopen weken hebben wij al bericht over een aantal spelers die volgend seizoen van club veranderen. Als redactie van 0172SPORT zijn wij behoorlijk goed op de hoogte over het reilen en zeilen binnen ‘onze’ acht verenigingen en daarom verwachten wij in de komende periode nog een aantal spelersmutaties te kunnen aankondigen. In de spelerscarrousel (vanaf heden kunt u een snelkoppeling vinden rechts bovenaan de homepage of onder het kopje ‘Voetbal’) zullen we het overzicht van alle bekendgemaakte ‘transfers’ bijhouden.

Gisteren is bekend geworden dat Davey Grimmelius de selectie van Aarlanderveen komt versterken. Grimmelius is een 21-jarige aanvaller, die momenteel onderdeel uitmaakt van de selectie van ARC. Hij staat bekend als een spelers met veel dreiging en diepgang.

Eerder maakte wij al bekend dat de ‘Nieuwkoopse dissonanten‘ de overstap naar TAVV gaan maken Daarnaast zal Yannick Otto na een uitstap van een jaar bij ARC terugkeren op het oude nest en komt ook Martijn Griffioen van Fortuna Wormerveer de selectie versterken. Hiermee lijkt TAVV de selectie voor volgend seizoen al rond te hebben.

Bekijk hier de volledige spelerscarrousel

Voorbeschouwing CVC Reeuwijk – NSV’46

Voorbeschouwing Woubrugge – Aarlanderveen