Cor Stoof, 0172SPORT

Cor Stoof ook volgend seizoen trainer Sportief

Woerdense Verlaat | Afgelopen weken zijn er achter de schermen van Sportief gesprekken geweest tussen de spelers, trainer en het bestuur. De uitkomst is dat Cor Stoof nog een jaar aanblijft als trainer van het vlaggenschip en zo dus komend seizoen zijn vierde jaar ingaat bij de “Green White Army”.

De ervaren Utrechtse oefenmeester nam in het seizoen 2017/2018 het stokje over van Chris Snatersen en wist na een moeilijke eerste seizoenshelft uiteindelijk de tiende plaats te behalen met zijn ploeg. Hierin wist hij één plek boven zijn voorganger te eindigen op de ranglijst.

In het tweede seizoen onder zijn leiding wist Sportief opnieuw “teleurstellend” tiende te worden. Er zat qua resultaten meer in, maar Sportief werd regelmatig hard afgestraft in de laatste minuten.

Dit seizoen staat Sportief op het moment van de winterstop op de laatste plaats, wat niet vreemd is met het wegvallen van enkele steunpilaren in de selectie door blessures, vertrek of andere oorzaken. De verwachting is dat deze plek snel verlaten wordt nu Stoof de tweede seizoenshelft weer kan beschikken over een fitte selectie.

‘Cor staat binnen de vereniging bekend als een echte clubman, die de vereniging graag nog langer ziet rondlopen’, bestuur Sportief.

Bron & foto: ©vv Sportief

Schrijf je nu in voor de derde Jeugdtriathlon Nieuwkoop

0172SPORT, Dennis van den Ing

Dennis van den Ing van NSV’46 naar jeugdliefde Floreant