Chris Snatersen per direct naar AVV Alphen

Alpen aan den Rijn | Chris Snatersen zal na de winterstop als nieuwe hoofdtrainer van AVV Alphen beginnen. Bij Alphen wordt hij de opvolger van Albert Bos die na het vroegtijdige vertrek van Rob de Lange was aangesteld als interim-trainer. Snatersen tekent bij Alphen een contract voor anderhalve jaar en wordt daarbij geassisteerd door Cesar de Kuijer.

Snatersen was de afgelopen vijf seizoenen hoofdtrainer van Zevenhoven en daarvoor stond hij twee seizoenen aan het roer bij Sportief. In de tijd bij Sportief werkte hij ook al succesvol samen met De Kuijer.

Snatersen nam dit seizoen aanvankelijk een sabbatical, maar keert dus eerder dan verwacht terug als hoofdtrainer. Voor hem wacht bij Alphen wel een flinke uitdaging, want in de derde klasse A – waarin ook Aarlanderveen en Nieuwkoop spelen – staan zij momenteel op de twaalfde plaats met een achterstand van tien punten op de veilige achtste plaats.

Voor Snatersen wordt het tevens een terugkeer op het oude nest, aangezien hij bij Alphen zowel in de jeugd als in de senioren heeft gespeeld. Ook werd hij later trainer van het tweede elftal en assistent bij het eerste elftal.

Foto Verël Fotografie | Bron AVV Alphen

Ian van der Berg wint nationale cyclocross in Hoogeveen

Dennis Tijssen nieuwe trainer NSV’46: “Ambitie is bij mij niet aan niveau gekoppeld”