Beker-indelingen bekend gemaakt; derdeklassers treffen het niet

Zeist | Vandaag heeft de KNVB de beker-indelingen bekend gemaakt. Onze vierde- en vijfdeklassers kunnen hier tevreden over zijn, terwijl onze derdeklassers met gemengde gevoelens naar de indeling kijken.

Onze enige tweedeklasser Nieuwkoop is ingedeeld bij Nieuwerkerk, Voorschoten ’97 en XerxesDZB. In laatstgenoemde treffen ze een tegenstander waar men goede herinneringen aan heeft, aangezien daar twee maanden terug de bekerfinale van werd gewonnen.

Altior, TAVV en Zevenhoven moeten het doen met relatief onbekende tegenstanders uit de regio’s Rotterdam, Den Haag en het Westland. Voor NSV’46 wacht een mooie poule met Kamerik, Kickers ’69 en Woerden. Nicolaas Boys en Sportief zullen het tegen elkaar opnemen en treffen verder Siveo ’60 en Van Nispen als opponenten.

De bekerwedstrijden worden in de eerste drie weekenden van september afgewerkt, de poulewinnaars plaatsen zich voor de volgende ronde. Een week na de laatste bekerwedstrijd start de competitie. Maar voordat men in het bekertoernooi gaat aantreden zullen er ook al diverse oefenwedstrijden en de 0172SPORT-Cup afgewerkt worden. Ook wacht voor Nieuwkoop nog een prachtig affiche in de eerste kwalificatieronde van de KNVB Beker tegen RKAVV Volendam.

De volledige beker-indeling van onze clubs is als volgt:

Groep 1-1
Nieuwerkerk
Nieuwkoop
Voorschoten ’97
XerxesDZB

Groep 2-9
Graaf Willem II VAC
Kethel Spaland, vv
TAVV
VV Haastrecht

Groep 2-11
Meeuwenplaat
Slikkerveer
Wilhelmus
Zevenhoven

Groep 2-12
Altior
CKC
HMSH
Naaldwijk

Groep 3-10
Kamerik
NSV’46
S.V. Kickers ’69
Woerden

Groep 3-19
Nicolaas Boys
Siveo ’60
Sportief
Van Nispen

Nieuwe competitie-indelingen bekend gemaakt; Altior, TAVV en Zevenhoven treffen elkaar

0172SPORT-Cup start binnenkort; VrouwenCup telt meer deelnemers