Bakker & De Vos rond de feestdagen

Nieuwkoop | De medewerkers van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid wensen u een gelukkig en gezond 2021 met veel beweging!

Met de kerst en de jaarwisseling voor de deur maken we weer even pas op de plaats in dit bijzondere jaar 2020. Normaal is er even tijd voor gezelligheid, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Dit jaar loopt het helaas allemaal wat anders, zeker in de huidige lockdown.

De fysiotherapie bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop/Ter Aar kan gelukkig gewoon doorgang vinden maar rond de feestdagen zijn er wel wat minder fysiotherapeuten aanwezig. Net als de meesten van u nemen ook een aantal van hen vrije dagen op en dat betekent dat er iets langere wachttijden kunnen optreden dan u gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

De praktijk is dus wel geopend maar dat geldt helaas niet voor de FysioSport groepen. Zoals u ongetwijfeld weet zijn de sportscholen in ieder geval tot 19 januari gesloten en dat geldt ook voor onze FysioSport afdeling. We hopen dat u de tijd en ruimte kunt vinden om de komende weken toch in beweging te blijven bijvoorbeeld door een stukje te wandelen of te fietsen of mee te doen met Nederland in beweging.

Prettige dagen gewenst namens het hele team en… blijf in beweging!

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Korreltje zout…

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

Ode aan de grensrechter