Aarlanderveen blijft ongeslagen en verslaat ook SCW

Aarlanderveen | Na vijf wedstrijden is Aarlanderveen nog altijd ongeslagen en staat men op een keurige tweede plaats op de ranglijst. De thuiswedstrijd tegen het nog altijd puntloze SCW werd echter wel moeizaam gewonnen.

Al snel in de wedstrijd kwam Aarlanderveen verrassend op een 0-1 achterstand toen het compact spelende SCW vanuit de omschakeling toesloeg. De thuisploeg rechtte echter de rug en kwam nog voor de rust op een 3-1 voorsprong. De 1-1 kwam van de voet van Thom Nouwens, die vanuit een klutssituatie de bal vanaf vijfentwintig meter binnen volleerde. Alessio van der Straaten zorgde uit een rebound voor de voorsprong, nadat de bal door de keeper werd losgelaten na een schot van Killian Bouwhuis. De 3-1 werd binnen getikt door Moussa Kalisse na een goede actie vanaf de flank door Bouwhuis.

“Helaas was het niet onze beste wedstrijd, maar voor nu zijn de punten even het belangrijkste”

Sander van Dijk | Trainer Aarlanderveen

Na de thee gebeurde er lange tijd niet veel, totdat SCW een kwartier voor tijd terugkwam tot 3-2. Het bleef hierdoor spannend tot het eind, maar vooral doordat Aarlanderveen de wedstrijd verzuimde te beslissen ondanks dat het genoeg kansen kreeg.

Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk was na afloop blij met de overwinning, maar niet met het vertoonde spel: “Helaas was het niet onze beste wedstrijd, maar voor nu zijn de punten even het belangrijkste. Ook de andere uitslagen waren gunstig voor ons. We gaan de komende week weer hard trainen om het veldspel te verbeteren.”

Opstelling Aarlanderveen:
Sven Koelewijn; Paolo van der Straaten, Bram Egberts, Valentijn Oudijk, Ramon Aronius; Lars Overbeek (46. Ruben Rossel), Alessio van der Straaten, Thom Nouwens ©; Davey Grimmelius, Killian Bouwhuis (71. Robin van der Pijl), Moussa Kalisse (60. Sallem Chemlali)

Archieffoto: Leiden Amateurvoetbal

TAVV blijft in de hoek waar de klappen vallen

0172SPORT, Bodegraven-Sportief

Sportief wint zonder te imponeren eenvoudig van Bodegraven