Wedstrijdzwemmers ZV de Plas boeken mooie resultaten

Nieuwkoop | Afgelopen zondag gingen de wedstrijdzwemmers van Zwemvereniging de Plas uit Nieuwkoop op pad om een wedstrijd te zwemmen in Amsterdam. Het was alweer een aantal maanden geleden dat er een wedstrijd in de agenda stond, dus het was weer eens tijd voor een meting.

De wedstrijd begon goed met een zilveren medaille op de 200m schoolslag voor Ilse van den Berg. Vervolgens pakten Bram van Walraven en Jarno Wouters tweemaal het zilver en brons. Ook Jorja Verschoor ging naar huis met twee mooie medailles. Roy Reumerman scherpte daarna zijn tijd op de 100m vrije slag flink aan naar 1.01.28 en ook Roos van den Berg en Anemone van der Meulen hebben beiden onwijs mooie PR’s gezwommen. De dames Maaike Koch, Yara van der Knaap, Lotte de Baat en Ilse van den Berg sloten de wedstrijd af met een bronzen medaille op de 4x50m schoolslag estafette. Kortom, een prima wedstrijd voor de Nieuwkopers, met veel goede resultaten!

De zwemmers hebben de volgende wedstrijd op 19 april in Alphen a/d Rijn, waarbij de oudere jeugd zich o.a. voor het eerst mag gaan wagen aan de 200m vlinderslag.

Teleurstellende 6e plaats Martijn van den Bos bij NK Bandstoten

Ook de Sportverkiezing Nieuwkoop afgelast